Mudança del cotxe

Mudança del cotxe – Puc portar el cotxe a la mudança?

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que incloure la mudança del cotxe juntament amb la de l’habitatge. El cost del pressupost serà més competitiu. Per què? Perquè es reduiran els costos generats, optimitzant l’espai de la càrrega i disminuint el preu total del servei sol·licitat. D’aquesta manera, s’estalviarà quilometratge, costos de peatge i gasolina i el més important és que es guanyarà temps. Assegurant al client l’arribada a destinació en les condicions més òptimes.

La millor manera de transportar la mudança del cotxe i habitatge per via terrestre, és que viatgin junts. Si el trasllat del cotxe, moto o qualsevol altre vehicle, s’executa en transport marítim, aquest, com qualsevol altre vehicle que es traslladi, anirà ancorat al contenidor, evitant així possibles desplaçaments interns que puguin malmetre caixes o mobiliari, així com el vehicle que es trasllada en el mateix contenidor. També hi ha la possibilitat de transportar el vehicle en remolc adaptat per a aquest fi.

Mudança del cotxe

Es recomana, la contractació addicional d’una pòlissa d’assegurança a tot risc per a la mudança del cotxe. Però també per a la mudança d’estris d’habitatge o oficina. D’aquesta manera, si es produís cap dany, es tindrà la possibilitat de reparar o indemnitzar el client. Mudances Flippers, ofereix la possibilitat de la seva tramitació.

És important, sobretot en les mudances internacionals, disposar de tota la documentació del vehicle en regla, ja que qualsevol incidència podria retardar la sortida prevista del contenidor.

Les empreses de mudances, recomanen realitzar el trasllat del cotxe compartint espai amb la mudança d’estris, tal com hem comentat … Però també s’ofereix la possibilitat de viatjar per separat. L’únic inconvenient, és que això provocarà un augment de cost del servei.

Mudances Flippers, podrà assessorar en tot moment, de les millors condicions per a cada mudança (mudances a Madrid, Mudances a Barcelona …) facilitant pressupost sense compromís, amb cobertura nacional i internacional.

Mudança del cotxe

Y si has decidido hacer tu mudanza, tanto con, como sin coche, puedes pedirnos una solicitud de presupuesto.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.