Mudança del cotxe

Mudança del cotxe – Puc portar el cotxe a la mudança?

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que incloure la mudança del cotxe juntament amb la de l’habitatge. El cost del pressupost serà més competitiu. Per què? Perquè es reduiran els costos generats, optimitzant l’espai de la càrrega i disminuint el preu total del servei sol·licitat. D’aquesta manera, s’estalviarà quilometratge, costos de peatge i gasolina i el més important és que es guanyarà temps. Assegurant al client l’arribada a destinació en les condicions més òptimes.

La millor manera de transportar la mudança del cotxe i habitatge per via terrestre, és que viatgin junts. Si el trasllat del cotxe, moto o qualsevol altre vehicle, s’executa en transport marítim, aquest, com qualsevol altre vehicle que es traslladi, anirà ancorat al contenidor, evitant així possibles desplaçaments interns que puguin malmetre caixes o mobiliari, així com el vehicle que es trasllada en el mateix contenidor. També hi ha la possibilitat de transportar el vehicle en remolc adaptat per a aquest fi.

Mudança del cotxe

Es recomana, la contractació addicional d’una pòlissa d’assegurança a tot risc per a la mudança del cotxe. Però també per a la mudança d’estris d’habitatge o oficina. D’aquesta manera, si es produís cap dany, es tindrà la possibilitat de reparar o indemnitzar el client. Mudances Flippers, ofereix la possibilitat de la seva tramitació.

És important, sobretot en les mudances internacionals, disposar de tota la documentació del vehicle en regla, ja que qualsevol incidència podria retardar la sortida prevista del contenidor.

Les empreses de mudances, recomanen realitzar el trasllat del cotxe compartint espai amb la mudança d’estris, tal com hem comentat … Però també s’ofereix la possibilitat de viatjar per separat. L’únic inconvenient, és que això provocarà un augment de cost del servei.

Mudances Flippers, podrà assessorar en tot moment, de les millors condicions per a cada mudança (mudances a Madrid, Mudances a Barcelona …) facilitant pressupost sense compromís, amb cobertura nacional i internacional.

Mudança del cotxe

Y si has decidido hacer tu mudanza, tanto con, como sin coche, puedes pedirnos una solicitud de presupuesto.

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

09/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar