Mudanza a Valdebebas

Projecte “Mudança a Valdebebas”

Categoriesmudances madrid

Valdebebas és un dels majors projectes urbanístics de la història de la ciutat, on molts habitants de la capital han decidit realitzar la seva mudança a Valdebebas. Va sorgir arran de la reordenació de la corona nord de la capital i la superfície abasta més de 10,6 milions de metres quadrats.

Així mateix, moltes companyies han fet realitat aquests últims anys, el seu projecte de traslladar-se a Valdebebas. D’aquí, que hagin incrementat les mudances internacionals a Valdebebas, o les mudances a Madrid. Però també les mudances a Barcelona, d’aquells que han decidit deixar la seva ciutat natal per traslladar-se a la capital.

La mudança a Valdebebas s’està donant en les dues zones, la nord i la oest (separades per uns 2 Kms). Es pot considerar Valdebebas, com un barri luxós, amb multitud de racons per visitar.

Una de les raons per les que està havent-hi un increment considerable de mudança a Valdebebas és perquè, aposta fortament pel petit comerç local. Com més, al seu voltant disposa d’àmplies zones de vianants, on gaudir de les zones d’oci i descans, que conviden a passejar assossegadament pel barri.

Per a això, els carrers van ser dissenyades i dimensionades per a ser recorregudes a peu, amb bicicleta o amb transport públic, una ciutat amb zones de trobada i esplai per als seus habitants que han decidit fer la seva mudança a Valdebebas.

Es tracta d’un model de ciutat diferent al que hi ha a Madrid i el seu objectiu principal ha estat unir naturalesa, habitatge, economia, esport, oci i zona verda.

Mudança a Valdebebebas Parc forestal

Què el fa tan especial perquè cada vegada més, decideixin fer la seva mudança a Valdebebas?

A més de l’esmentat en línies anteriors, es té prevista la construcció d’aproximadament 12.500 habitatges en alçada, es comptarà amb més d’1,2 milions de metres quadrats d’ús terciari (oficines, hotels), comerç de proximitat, equipaments, centre comercial, etc. I s’espera que gran nombre de famílies i empreses facin realitat el seu projecte “Mudança a Valdebebas“.

Actualment resideixen a Valdebebas, al voltant de 20.000 persones.

Una altra raó per la qual cosa ha augmentat la mudança a Valdebebas és la seva situació, molt a prop de l’Aeroport de Barajas-Adolfo Suárez.

Encara que una de les majors atraccions de barri i que des de 2015 ha atret a la mudança a Valdebebas és el seu parc forestal urbà. Amb una superfície de 340 hectàrees, en aquest gran espai verd es pot trobar tot el necessari per gaudir a l’aire lliure: 32 Kms de senders, carrils-bici, merenderos i àrees infantils.

Es poden trobar dues llacunes i un riu artificial, una deu natural i un aiguamoll. Tot això recrea un parc forestal amb vegetació típica de cinc ecosistemes diferents de la zona central de la Península. Però el que més diverteix i entusiasma els nens (i no tan nens) és el laberint, en forma d’espiral ascendent que serveix de mirador.

Mudança a Valdebebebas laberint

Ciutat de el Reial Madrid, a Valdebebas

La mudança a Valdebebas també rep el nom de mudança a la ciutat de el Reial Madrid, ja que és on entrena un dels equips de la ciutat. La ciutat esportiva, per als amants de el futbol, és un dels majors atractius de barri.

En definitiva, Valdebebas compta amb tots els elements necessaris per convertir-se en un barri de referència a Madrid. Pel que, si estàs pensant en fer una mudança a Valdebebas, compta amb una empresa de mudances com Flippers. Portem més de 40 anys canviant la teva vida.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

11/03/2020

Mudances a Villaviciosa de...

Situació Villaviciosa de Odón Municipi situat a 20 km de Madrid, al sud-oest de Madrid,...

0

19/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

09/04/2019

Mudances Madrid Malaga

Màlaga és un dels destins preferits pels madrilenys, sent de Madrid la quarta part dels...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

30/01/2019

Mudances Tres Cantos

Es tracta del municipi més jove de la Comunitat de Madrid. Es troba situat al nord de la...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.