Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs

Els Emirats Àrabs Units, un dels països més rics del planeta, és una destinació extremadament atractiva per a l’expatriació. La mudança als Emirats Àrabs Units està en constant evolució per la seva economia i la seva rica tradició cultural.

Existeixen grans oportunitats en el sector hoteler, financer i en la indústria petroliera. Atreuen cada any a molts professionals, expatriats i inversors, és per això, que la mudança als Emirats Àrabs Units és un degoteig constant.

És important tenir en compte que el trasllat als Emirats Àrabs Units, sol estar carregada de d’ imprevists, és per això, summament recomanable contractar el servei a una empresa especialitzada com Flippers, sobretot quan es tracta d’una mudança de gran volum o llarga distància, en aquest cas, millor deixar que els experts s’encarreguin de traslladar les seves pertinences.

Consells per a una mudança als Emirats Àrabs Units

El primer consell és preparar la mudança amb uns 3 mesos d’antelació, ja que és possible que s’hagi d’obtenir un visat, un permís de treball, vacunar-se o cancel·lar algun servei amb diversos mesos d’anticipació.

Mudança als Emirats Arabs Units
Mudança als Emirats Arabs Units

Una bona empresa per a la seva mudança als Emirats Àrabs Units

Els serveis que pugui oferir una bona empresa de mudances és essencial per emprendre qualsevol projecte d’expatriació. Els organismes reguladors independents com pugui ser FIDI, permeten tenir una idea inicial de les empreses que puguin oferir mudança als Emirats Àrabs Units, en les quals confiar, així com els procediments de qualitat i la varietat d’embalatges. És per això que Flippers, amb més de 30 anys d’experiència pot oferir tot el detallat anteriorment.

Mudança als Emirats Arabs Units
Mudança als Emirats Arabs Units

Mudança als Emirats Àrabs Units: Treballar a Abu Dhabi

Inicialment, es recomana disposar de diners per 6 mesos almenys, però el resultat val la pena. El primer consell és intentar aconseguir contracte des d’Espanya o del país d’origen, per aconseguir millors condicions.

És necessari estar informat de les regulacions per conduir a Dubai, ja que és indispensable disposar del carnet local, ja que  majoria de carnets estrangers, no es reconeixen. No obstant això, s’ha elaborat una llista de 36 països pels quals no és necessari realitzar examen. Si el país d’on es prové està a la lista, és necessari legalitzar el permís de conduir nacional per l’ambaixada representada en els Emirats, traduir-ho a l’àrab i presentar la sol·licitud per a la policia de tràfic juntament amb una fotocòpia del passaport.

Si està pensant en mudar-se als Emirats Àrabs Units, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 35 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i mudances a Barcelona.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Si està pensant en mudar-se a Chile, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de...

0