Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs

En vista de la gran demanda de mudança a la Unió dels Emirats Àrabs, a Flippers ens hem especialitzat en aquest servei i volem oferir a tots els interessats, alguns detalls per a la preparació i importació dels béns personals per a una mudança a la Unió dels Emirats Àrabs.

Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs
Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs

Els Emirats Àrabs Units són un conjunt d’estats, situats al sud-est de la península aràbiga al golf Pèrsic (Orient Mitjà). Estan compostos per set emirats: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujaira, Ras el Jaima, Sarja i Um el Kaiwain. Limiten amb Oman al sud-est i al nord i amb Aràbia Saudita a l’oest i sud.

El destí més comú perquè els expatriats espanyols realitzin mudança a la Unió dels Emirats Àrabs sol ser a Dubai i Abu Dhabi.

Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs
Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs

Els Emirats Àrabs Units són la segona potència econòmica dels països del Golf, superats només per l’Aràbia Saudita. La seva ubicació estratègica entre Àsia i Europa, fan de la UEA la principal destinació logístic, financer, comercial, firal i de transport de la regió, i especialment destaquen, Abu Dhabi i Dubai, on es produeix la major afluència de mudança a la Unió dels Emirats Àrabs.

El plantejament de mudança a la Unió dels Emirats Àrabs al nostre país, s’aguditza quan prenem en compte que actualment es troben establertes a la UEA més de 100 empreses espanyoles, operant en sectors molt diversos. L’expansió internacional d’aquestes empreses espanyoles, comença a trencar els prejudicis que sobre el món àrab es tenien trobant d’aquesta manera, importants oportunitats de negoci per fer front a la crisi del consum intern. A més aquestes possibilitats de negoci ajuden a augmentar el valor dels productes i serveis espanyols a l’exterior.

Detalls sobre l’estil de vida i la mudança a la Unió dels Emirats Àrabs:

 • La comunitat d’expatriats representa més del 78% de la població total dels Emirats.
 • Els Emirats Àrabs Units, són un dels països amb millor qualitat de vida de la regió. Els carrers són segures i es desenvolupen multitud d’activitats culturals com espectacles musicals, exhibicions d’artistes, etc.
Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs
Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs
 • Des de fa diversos anys, els Emirats han buscat convertir-se en líder global en matèria d’energies renovables.
 • El trànsit pot ser pesat en hores punta. I a més la manera de conduir dels Emirats sol generar bastant estrès als occidentals.
 • El cost de la vida als Emirats és relativament alt respecte als altres països de l’Orient Mitjà. En particular l’allotjament implica preus elevats, tot i que els habitatges solen ser grans i d’alt nivell. No obstant això poques vegades es lloguen moblats. En general, el lloguer sol fer-se per períodes anuals i se sol pagar per avançat.
 • Hi ha un gran nombre d’escoles internacionals als Emirats (angleses, franceses, americanes, etc.), amb plans d’estudis reconeguts internacionalment i amb un nivell educatiu alt. L’horari escolar va de les 08.00 hrs a les 14:30 hrs de Dissabte a dimecres.

Pel que fa a la mudança a la Unió dels Emirats Àrabs:

 • Els principals ports d’entrada d’una mudança a la Unió dels Emirats Àrabs, són Abu Dhabi i Jebel Ali – Dubai.
Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs
Mudança a la Unió dels Emirats Àrabs
 • El temps de trànsit estimat per a una mudança a la Unió dels Emirats Àrabs, entre els ports de sortida d’Espanya (València / Barcelona) fins a Abu Dhabi i Jebel Ali-Dubai, està entorn als 20/22 dies.
 • Cal tenir concedida la visa de residència, per poder importar una mudança a la Unió dels Emirats Àrabs.
 • La importació d’efectes personals usats (mudança a la Unió dels Emirats Àrabs), està permesa i està exempta del pagament d’impostos. Els efectes personals nous, poden ser importats en una mudança als Emirats Àrabs Units, però s’han d’acompanyar de la factura de compra i estaran gravats amb un 5% d’impostos per a la importació, a discreció de les autoritats portuàries.
 • Els propietaris de les mudances als Emirats Àrabs Units, han d’estar presents al país, a l’arribada del contenidor a port.
 • El 100% de les mudances als Emirats Àrabs Units, passen una inspecció física a la duana. Pel que és necessari que els llibres, CD, DVD, revistes, etc., estiguin embalats en caixes separades i degudament identificats per poder inspeccionar-ràpidament i sense contratemps.

Hi ha una gran llista d’elements NO permesos en una mudança a la Unió dels Emirats Àrabs:

 • Armes de tota mena
 • Uniformes o equipament militar
 • Alcohol o begudes espirituoses
 • Narcòtics de tot tipus, incloent: llavors de rosella, flors i fulles, medicaments i drogues
 • Transmissors de ràdio, transmissors sense fil i equips de comunicació
 • Jocs d’atzar
 • Tot tipus d’estàtues, talles, pintures, escultures amb motius religiosos, pornogràfics o contraris als principis islàmics
 • Materials tòxics o radioactius
 • Aliments que contenen porc
 • Articles fabricats per llista negra israelià i d’origen israelià
 • Qualsevol altra mercaderia prohibida per l’autoritat d’UAE, les lleis duaneres o qualsevol altra llei al país

Si està pensant en mudar-se als Emirats Àrabs Units, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 35 anys d’experiència en aquest sector.

Artículos relacionados

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que...

0

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

17/11/2017

Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de...

0

26/10/2017

Què es mobilitza en el...

El primer a tenir en compte en el procés mudança internacional és que es poden...

0

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar