mudança-a-perú

El perquè de l’increment de la mudança a Perú en els últims anys

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com un dels països amb més recursos naturals del planeta, sent el quart en extensió de tota l’Amèrica llatina.

El seu desenvolupament econòmic ha anat en augment, i això ha provocat un augment de la mudança al Perú, durant els últims anys convertint-se en una destinació atraient d’expatriació. Totes aquestes persones que han decidit mudar-se a Perú, han necessitat l’ajuda d’una empresa de mudances. D’aquesta manera, aquest tipus de mudances internacionals solen tenir un alt percentatge d’èxit. En aquest cas, Flippers s’encarrega ja sigui de mudances a Barcelona o mudances a Madrid.

Ara bé, Perú s’ha convertit en un entorn atractiu per als nòmades digitals. Anant en augment els espais de coworking. Disposa d’una cultura vibrant amb diverses ciutats cosmopolites és per això que el converteix el país en un escenari perfecte per a treballar.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Mudança al Perú: les millors ciutats per treballar

Lima és la ciutat més gran i capital del país: ciutat moderna d’arquitectura colonial que ofereix un ampli ventall, on molts expatriats realitzen allí el seu trasllat al Perú. Lima és una gran ciutat de cultura vibrant. Disposa de museus i galeries d’art així com una bona selecció de cafès i espais coworking.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Arequipa és una ciutat a la costa sud del Perú, on ha rebut recentment expatriats que han realitzat la seva mudança al Perú. Està entre tres grans volcans i és la segona ciutat més gran del país. Disposa d’importants zones turístiques i ofereix moltes atraccions històriques i naturals, a més de moltes comoditats per treballar en remot.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Mudança al Perú: Internet i coworking

La velocitat mitjana d’internet a Lima és d’uns 6.0Mbps, sent molt habitual trobar un accés a Wi-Fi a la major part de cafeteries a les ciutats més grans.

El coworking està en fase de creixement, trobant algunes opcions a les ciutats més destacables.

Mudança al Perú: Gestió d’expatriats

El visat que ofereixen en migracions al treballador, té una durada màxima d’1 any (365 dies). Hi ha diferents formes de renovació tot i que cada vegada són més complicades d’obtenir.

En el cas, que el projecte s’allargui, l’opció és ingressar al país amb un visat de treball, és a dir, ingressar a la plantilla peruana.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

És molt recomanable, en sol·licitar cotització per a una mudança, tenir en compte que...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar