mudança-a-perú

El perquè de l’increment de la mudança a Perú en els últims anys

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com un dels països amb més recursos naturals del planeta, sent el quart en extensió de tota l’Amèrica llatina.

El seu desenvolupament econòmic ha anat en augment, i això ha provocat un augment de la mudança al Perú, durant els últims anys convertint-se en una destinació atraient d’expatriació. Totes aquestes persones que han decidit mudar-se a Perú, han necessitat l’ajuda d’una empresa de mudances. D’aquesta manera, aquest tipus de mudances internacionals solen tenir un alt percentatge d’èxit. En aquest cas, Flippers s’encarrega ja sigui de mudances a Barcelona o mudances a Madrid.

Ara bé, Perú s’ha convertit en un entorn atractiu per als nòmades digitals. Anant en augment els espais de coworking. Disposa d’una cultura vibrant amb diverses ciutats cosmopolites és per això que el converteix el país en un escenari perfecte per a treballar.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Mudança al Perú: les millors ciutats per treballar

Lima és la ciutat més gran i capital del país: ciutat moderna d’arquitectura colonial que ofereix un ampli ventall, on molts expatriats realitzen allí el seu trasllat al Perú. Lima és una gran ciutat de cultura vibrant. Disposa de museus i galeries d’art així com una bona selecció de cafès i espais coworking.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Arequipa és una ciutat a la costa sud del Perú, on ha rebut recentment expatriats que han realitzat la seva mudança al Perú. Està entre tres grans volcans i és la segona ciutat més gran del país. Disposa d’importants zones turístiques i ofereix moltes atraccions històriques i naturals, a més de moltes comoditats per treballar en remot.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Mudança al Perú: Internet i coworking

La velocitat mitjana d’internet a Lima és d’uns 6.0Mbps, sent molt habitual trobar un accés a Wi-Fi a la major part de cafeteries a les ciutats més grans.

El coworking està en fase de creixement, trobant algunes opcions a les ciutats més destacables.

Mudança al Perú: Gestió d’expatriats

El visat que ofereixen en migracions al treballador, té una durada màxima d’1 any (365 dies). Hi ha diferents formes de renovació tot i que cada vegada són més complicades d’obtenir.

En el cas, que el projecte s’allargui, l’opció és ingressar al país amb un visat de treball, és a dir, ingressar a la plantilla peruana.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.