El perquè de l’increment de la mudança a Perú en els últims anys

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és una ciutat molt gran, amb diferents districtes i un mercat immobiliari bastant mogut. Pel que inicialment es recomana saber, abans de llogar un immoble, que s’ha d’haver tramitat un permís per a signar contractes a Migracions.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Què cal saber abans de realitzar la Mudança a Perú

Sent estranger es pot llogar un immoble a Lima, però alguns arrendadors no estan disposats a fer el negoci si no es disposa del carnet d’Estrangeria, per això és habitual que s’exigeixi: un fiador peruà i un dipòsit més gran com a garantia per aquest arrendament .

Abans d’executar la mudança a Perú, es recomana estar informat que al Perú hi ha lliure convertibilitat de divises. Per la qual cosa els apartaments es lloguen en sols o dòlars. Es recomana arrendar sempre que sigui possible en moneda local.

D’altra banda, al conviure amb la població peruana, s’interacciona, es treballa i es relaciona amb ells, és quan veuen l’immigrant de forma diferent, i es deixa llavors de ser un turista. És llavors, és quan el expatriat que ha realitzat la seva mudança a Perú, es converteix en aquest “compare” amb el qual compartir el dia a dia, d’igual a igual, i és quan l’estranger se sent un més al Perú.

Mudança a Perú i els mitjans de transport

Un punt a tenir present per les persones que decideixen realitzar les seves mudances a Perú és el trànsit. Per què? Perquè és caòtic i descontrolat, a qualsevol hora del dia.

D’altra banda, cal saber en viatjar pel país que com a mitjà de transport hi ha l’avió i l’autobús. No hi ha tren per desplaçar-se pel país.

Mudança a Perú per gaudir de l’autèntica naturalesa ancestral

Cusco – Machu Picchu – Camí Inca

“La Capital Arqueològica d’Amèrica” ​​(Cusco – Machu Picchu – Camí Inca); constitueix el major atractiu turístic de Perú i el més visitat. Cusco va ser la més gran ciutat i capital de l’Imperi Inca, i els primers a realitzar la seva mudança al Perú. Després, presa pels conqueridors espanyols. Avui dia mostra una arquitectura fusionada d’estil Inca i espanyol.

Un lloc obligat per conèixer és l’enigmàtica i mística Machu Picchu (ciutat sagrada dels Inques) que els conqueridors mai van conèixer i descoberta el 1911.

Iquitos i Riu Amazones

La Selva amazònica és un lloc ideal per als amants del turisme de naturalesa i els que volen fer la mudança a Perú i viure la biodiversitat sentint un íntim contacte amb els boscos amazònics verges. Des Iquitos es pot prendre un creuer per l’Amazones o allotjar-se en albergs i lodges situats en plena jungla.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Nazca

A la sorra del desert podem trobar un lloc únic al món. Un lloc ple de misteri i misticisme, amb formes d’immenses figures i línies d’espectacular perfecció. Treball d’una molt antiga civilització peruana, lloc declarat com a Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

Mudança a Perú
Mudança a Perú

Artículos relacionados

23/02/2018

Mudances a Mexico

Segons el seu cens oficial, ronda el milió d’estrangers que viuen a Mexico....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Chile té infinitat d’aventures que oferir tant al turista com al expatriat que...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

26/10/2017

Què es mobilitza en el...

El primer a tenir en compte en el procés mudança internacional és que es poden...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

Leave a Comments

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar