Mudança a Barcelona

Barcelona s’ha convertit en una destinació reclamat per molts professionals, jubilats europeus i estudiants que necessiten realitzen la seva mudança a la ciutat comtal i estan contribuint a donar una major imatge de ciutat cosmopolita. A continuació detallarem les zones més requerides per a la mudança a Barcelona.

22 @ i Vila Olímpica

El barri de 22@ podem afirmar que és una destinació últimament molt sol·licitat per a la mudança a Barcelona per professionals. En ell, s’estan establint moltes empreses tecnològiques, conegut també com el districte de la innovació. Això ha transformat el Barri de Poblenou i l’ha convertit en una àrea model de ciutat. Un lloc on empreses, centres de recerca, universitats, etc., conviuen amb equipaments, habitatges i zones verdes.

És per això que molts estudiants, i empleats de les noves empreses instal·lades, han decidit fer la seva mudança a Barcelona i establir-se a aquesta zona.

Mudança a Barcelona

Amb motiu dels Jocs Olímpics de l’92, es va construir la Vila Olímpica, actualment s’ha convertit en un espai lúdic. Disposa d’hotels, restaurants i zona d’oci, podent trobar edificis emblemàtics com: Torre Mapfre, Hotel Arts, Gas Natural, entre d’altres.

Actualment han realitzat la seva mudança a Barcelona, alguns jubilats europeus que volen gaudir de l’clima i proximitat a la mar.

Mudança a Barcelona

“Eixample”

Podem afirmar que és un dels barris més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Construint-se a partir de 1860 a partir de Pla Cerdà, on inicialment es va instal·lar la burgesia catalana, on es localitzen una infinitat d’edificis modernistes.

En l’actualitat, és un barri on abunden les mudances a Barcelona, ja que disposa d’una àmplia gamma de serveis i habitatges, sent un dels millors barris en comunicació i transport de la ciutat comtal.

Mudança a Barcelona

Perifèria

En les últimes dècades, ha anat en augment la mudança a Barcelona en la seva perifèria, en ciutats que formen part de l’àrea metropolitana, com pot ser l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà o Santa Coloma; ja que el preu dels seus habitatges és més competitiu sense haver de prescindir de les perfectes comunicacions i / o transport de què disposen altres barris de Barcelona.

Mudança a Barcelona

Artículos relacionados

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

20/05/2019

Pressupost mudances Barcelona

El millor moment per a sol.licitar pressupost mudances Barcelona, es fora de la temporada...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0