Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de treball o qualsevol altre motiu, serà interessant tenir en compte una sèrie de consells, com els quals a continuació es detallen:

1. Seleccionar el visat adequat. Existeixen diverses opcions de visat per viatjar a Austràlia, el visat d’estudiant i el visat Work And Holiday, intentar evitar el visat de turista si el motiu de la mudança a Australia és per treball.

2. Tria la ciutat ideal. No existeix una recepta exacta per triar la millor ciutat a Austràlia. Cadascuna té els seus inconvenients i avantatges, caldrà triar la que millor s’ajusti a gustos i intencions a Austràlia.

3. Es recomana realitzar la mudança a Australia a l’hivern i si cal enumerar alguna ciutat, les més recomanables poden ser Sydney, Melbourne o Brisbane ja que hi ha menys turistes i moltes ofertes laborals. A més, arribat l’estiu ja s’estarà preparat per gaudir de les primeres vacances australianes.

Mudança a Australia
Mudança a Australia

4. Abans de realitzar la mudança a Australia, és important comprovar que el passaport i DNI tinguin més d’un any de validesa. És molt important que abans de començar a tramitar el visat Australià, aquests dos documents no caduquin ràpid.

5. Es recomana començar els tràmits de la mudança amb 4 mesos d’anticipació. D’aquesta forma es podrà preparar el viatge sense estrès i aconseguir els bitllets d’avió molt més econòmics.

6. Si el trasllat és per buscar treball, es recomana preparar el currículum. Per treballar a Austràlia és important tenir un currículum 100% Australià.

7. Realitzar l’equipatge adequadament. És important que, entre altres coses, no portar menjar a la maleta en passar les duanes d’Austràlia.

8. Si necessitem conduir a la nostra ciutat de destinació a Austràlia hem d’assegurar-nos  de tramitar el Carnet Internacional abans d’agafar l’avió.

9. Abans d’emprendre l’aventura de la mudança a Australia és molt recomanable aprendre slang, que és l’argot informal utilitzat pels australians, segueix sent anglès, però són paraules pròpies que només s’utilitzen en aquest país. Això farà integrar-nos al país i submergir-nos en una nova cultura.

10. Es recomana saber al preparar mudances cap a Australia, que a l’avió es poden portar fins a 10.000 dòlars australians sense declarar. No obstant això, es recomana portar uns 1.500 euros (suficient per viure un mes), no més, abans d’executar la mudança a Australia.

Mudança a Australia
Mudança a Australia

Artículos relacionados

26/10/2017

Què es mobilitza en el...

El primer a tenir en compte en el procés mudança internacional és que es poden...

0

04/08/2017

Mudança Internacional

Per començar a preparar una mudança internacional, encara que es decideixi contractar...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

08/03/2017

Mudança a la Unió dels...

En vista de la gran demanda de mudança a la Unió dels Emirats Àrabs, a Flippers ens...

0

07/01/2017

Expatriats Espanyols

El terme Expatriat fa referència a tota persona que resideix de forma temporal o...

0

01/11/2016

Mudança Internacional des de...

Un cop s’hagi pres la decisió en ferm de fer la mudança internacional des de...

0

Leave a Comments

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar