Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de treball o qualsevol altre motiu, serà interessant tenir en compte una sèrie de consells, com els quals a continuació es detallen:

1. Seleccionar el visat adequat. Existeixen diverses opcions de visat per viatjar a Austràlia, el visat d’estudiant i el visat Work And Holiday, intentar evitar el visat de turista si el motiu de la mudança a Australia és per treball.

2. Tria la ciutat ideal. No existeix una recepta exacta per triar la millor ciutat a Austràlia. Cadascuna té els seus inconvenients i avantatges, caldrà triar la que millor s’ajusti a gustos i intencions a Austràlia.

3. Es recomana realitzar la mudança a Australia a l’hivern i si cal enumerar alguna ciutat, les més recomanables poden ser Sydney, Melbourne o Brisbane ja que hi ha menys turistes i moltes ofertes laborals. A més, arribat l’estiu ja s’estarà preparat per gaudir de les primeres vacances australianes.

Mudança a Australia
Mudança a Australia

4. Abans de realitzar la mudança a Australia, és important comprovar que el passaport i DNI tinguin més d’un any de validesa. És molt important que abans de començar a tramitar el visat Australià, aquests dos documents no caduquin ràpid.

5. Es recomana començar els tràmits de la mudança amb 4 mesos d’anticipació. D’aquesta forma es podrà preparar el viatge sense estrès i aconseguir els bitllets d’avió molt més econòmics.

6. Si el trasllat és per buscar treball, es recomana preparar el currículum. Per treballar a Austràlia és important tenir un currículum 100% Australià.

7. Realitzar l’equipatge adequadament. És important que, entre altres coses, no portar menjar a la maleta en passar les duanes d’Austràlia.

8. Si necessitem conduir a la nostra ciutat de destinació a Austràlia hem d’assegurar-nos  de tramitar el Carnet Internacional abans d’agafar l’avió.

9. Abans d’emprendre l’aventura de la mudança a Australia és molt recomanable aprendre slang, que és l’argot informal utilitzat pels australians, segueix sent anglès, però són paraules pròpies que només s’utilitzen en aquest país. Això farà integrar-nos al país i submergir-nos en una nova cultura.

10. Es recomana saber al preparar mudances cap a Australia, que a l’avió es poden portar fins a 10.000 dòlars australians sense declarar. No obstant això, es recomana portar uns 1.500 euros (suficient per viure un mes), no més, abans d’executar la mudança a Australia.

Mudança a Australia
Mudança a Australia

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

Un cop sorgeix la necessitat de traslladar d’habitatge i executar la mudança de el...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Si estàs pensant en realitzar mudances a Mexico, no dubtis en contactar amb Flippers....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Si està pensant en mudar-se a Chile, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.