Mantes per a mudances

Mantes per a mudances - Destacada

Mantes per a mudances

Quan es necessari moure mobles, o canviar el mobiliari antic por un de nou en un habitatge, desplaçar mobiliari per a ser emmagatzemat, o en realitzar una mudança, és recomanable fer-ho mitjançant mantes per mudances. D’aquesta manera, minimitzarem el Merkel de ratllar el paviment o fer malbé els mobles.

Les mantes per mudances són la millor solució per minimitzar riscos tant per al sòl com per al propi mobiliari i protegir-los amb teles resistents. És el més recomanable, ja que està absorbint els impactes, Atès que estan fabricades tenint en compte la funció per a la qual es destinaran.

Mantes per a mudances
Mantes per a mudances

Quan no s’han utilitzat mantes per a executar la mudança … És possible que en arribar a l’habitatge de destinació, detectar alguna rascada, petita ratllada o cop. Això es podria haver evitat amb l’ús de mantes per a mudances.

Les mantes per mudances són un dels mitjans d’embalatge utilitzat i ecològic. Es podrà usar-se en diverses ocasions, per la seva alta resistència, ja sigui per cobrir o transportar. És per això molt recomanable tenir algunes disponibles per al seu ús a casa, ja que solen oferir bons resultats. Mudances Flippers recomana el seu ús i les utilitza amb assiduïtat en gairebé totes les mudances efectuades en els més de 30 anys d’experiència oferint trasllats i mudances en tot l’àmbit nacional i internacional. Com per exemple, mudances a Madrid, mudances a Barcelona o mudances internacionals.

Les mantes per mudances estan confeccionades d’en cotó i teixit acrílic, afavorint la resistència enfront de ratllades i cops.

Hi ha diversos distribuïdors que ofereixen aquest clàssic sistema d’embalatge, i actualment per Internet encara més. Al territori nacional, és possible localitzar-les a preus competitius d’excel·lent qualitat. En un habitatge, per a ús domèstic, es recomana triar un pack petit. Encara que tant per a empreses de mudances com per a grans emmagatzematges, és recomanable adquirir-les en grans paquets. D’aquesta manera, s’obtindrà un millor preu.

Mantes per a mudances
Mantes per a mudances