La mudança inesperada

Mudança inesperada en els pobles

La mudança inesperada en els pobles, la podem comparar l’èxode rural que hi va haver en els anys 60 al nostre país. Es refereix a l’emigració, gent jove que van haver de realitzar la seva mudança inesperada, del camp a la ciutat. Aquest èxode, és molt antic i es va accelerar amb la Revolució Industrial. Sobretot, a partir de la segona meitat del segle passat. En aquella època, molts fills de pagesos es van traslladar més a prop de les indústries a la ciutat. El seu objectiu era obtenir millors ingressos i una vida més còmoda.

La mudança inesperada rural, sol anar acompanyada, no només del canvi de lloc de residència, sinó també de professió. Per motius més que evidents, les professions de cada zona van en relació al sector, canviant el sector primari per secundari i terciari en tots els casos.

Mudança inesperada
Mudança inesperada

Mudança inesperada a la ciutat

Durant els últims anys, la crisi econòmica ha obligat a molts joves a realitzar la tan temuda, mudança inesperada. En alguns casos, a tornar al camp com a refugi per protegir-se de la crisi econòmica i laboral. Els pobles, actualment modernitzats i millor comunicats, ofereixen noves oportunitats als emprenedors. Però sobretot, facilita un nivell de vida més assumible per a famílies i joves que no han trobat sortida a la ciutat. En temps passat, els joves abandonaven el món rural a la maduresa, en ocasions, mudança inesperada per als seus pares, per començar estudis o una nova vida laboral a la ciutat, amb més mitjans, espai i oportunitats. Avui en dia, aquest fet passa a l’inrevés.

Mudança inesperada
Mudança inesperada

Mudança inesperada de cervells al nostre país

La paraula crisi ressona diàriament en milions de caps durant els últims anys. I els cervells més excel·lents formats a Espanya van acompanyats de la mudança inesperada, per molts familiars i amics, a l’estranger.

Actualment hi ha una taxa de desocupació juvenil propera al 50%. Duplicant la mitjana europea, els joves han començat a obrir-se portes a la recerca d’un mercat laboral que ja no entén de fronteres. I es pot començar a parlar d’èxode de cervells.

El perfil dels joves, que han realitzat la seva mudança inesperada, per acceptar una feina a l’estranger, és d’entre 25 i 35 anys, sense càrregues familiars amb un currículum qualificat. Els seus principals destinacions són els mateixos que ja van triar els nostres avis, Alemanya i França. Tot i que ja comença a estendre a altres continents.

Mudança inesperada
Mudança inesperada

No permetis que una inesperada mudança es converteixi en un malson. Confia en una empresa de mudances com Flippers. Experta en tot tipus de mudances i amb més de 35 anys d’experiència.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.