Expatriados españoles

Expatriats Espanyols

Definició i diferències entre expatriats i immigrants

Podem definir el concepte d‘expatriats espanyols com a habitants del nostre país que han hagut de traslladar-se a un altre país diferent a Espanya, de manera temporal o permanent.

Normalment, el terme  expatriat, s’usa per a designar a empleats amb mobilitat geogràfica internacional, que una companyia trasllada a l’estranger. Al país de destinació, són percebuts com a immigrants.

El concepte immigrant, es pot definir com la persona que es trasllada a un país estranger a la recerca de millorar la seva qualitat de vida, buscant un nou treball al país de destinació. A Espanya, els expatriats espanyols no són considerats emigrants.

Sigui el país que sigui, els conceptes definits, en moltes ocasions, depèn molt de la percepció individual de cada individu independentment de la definició de cada terme.

Els treballadors expatriats poden traslladar-se sols, o en alguns casos, amb les seves famílies. Tant d’una forma o una altra, serà imprescindible estar d’acord a dur a terme el canvi de vida, seguint les directrius de la companyia.

Tots els expatriats, en el moment de plantejar-se el seu trasllat, han de regir-se per les  mateixes regulacions duaneres, legals o documentals de cada país. I així mateix, adaptar-se a les cultures i costums, de cada país d’acollida.

Abans de mudar-se, el primer serà posar-se en contacte amb l’ambaixada o consolat del país de destinació i que informin de la documentació, tràmits i/o terminis dels quals es disposa per a poder gestionar-los.

Habitualment el cost de la mudança de l’expatriat sol fer-se càrrec l’empresa que trasllada al treballador i, Mudances Flippers, té l’experiència en la gestió d’aquesta mena de mudances oferint les millors garanties per a començar la nova etapa, de la millor manera.

Expatriats espanyols Maleta

Expatriats espanyols: destinacions preferides

Segons diversos estudis realitzats durant l’any 2018, es pot afirmar que la destinació preferida per als expatriats espanyols per a emigrar és Alemanya. El país de parla germana, es posiciona al capdavant de la llista amb diferència dels països preferits per expatriats espanyols. Seguits de Suïssa i Regne Unit.

Si està pensant en anar-se’n a viure a un altre país no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de mudances amb més de 35 anys d’experiència en aquest sector. Especialitzada en mudances internacionals, mudances a Madrid, i trasllats a Barcelona.

Artículos relacionados

13/01/2021

Factors que influeixen en els...

A l’començar una vida nova, i arribat el moment de deixar l’habitatge, el...

0

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

03/12/2018

Mudança del cotxe –...

Un cop sorgeix la necessitat de traslladar d’habitatge i executar la mudança de el...

0

23/02/2018

Mudances a Mexico

Si estàs pensant en realitzar mudances a Mexico, no dubtis en contactar amb Flippers....

0

23/02/2018

Mudances a Londres

Londres és la capital d’Anglaterra i del Regne Unit, una de les ciutats més...

0

23/02/2018

Mudances a Chile

Si està pensant en mudar-se a Chile, no dubti en contactar amb Flippers. Una empresa de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.