empresas de mudanzas internacionales

Quins serveis han de tenir les empreses de mudances internacionals

Un cop es decideix traslladar-se, és moment de contactar amb empreses de mudances internacionals, com Flippers. Una empresa, amb dilatada experiència en el sector de les mudances i trasllats, amb més de 30 anys d’experiència, perquè ens facilitin pressupost per a l’execució de la mudança.

Quins serveis han d’oferir les empreses de mudances internacionals

El que s’ha de perseguir quan es contracta una mudança a empreses de trasllats internacionals, és que s’encarreguin de desmuntar l’habitatge d’origen i muntar-la novament en la destinació escollida pel client.

El pressupost que facilitin les empreses de mudances, ha d’estar suficientment detallat. D’aquesta manera, s’evitaran sorpreses en l’última hora. És molt recomanable sol·licitar pressupostos tancats, així sabrem per endavant a quan pujarà la factura final.

Es recomana estar informat, si les empreses de trasllats internacionals amb les que hàgim sol·licitat pressupost, tinguin acords amb els principals operadors aeris i marítims, així com una bona flota de vehicles de carretera. Així mateix, han de treballar amb materials d’embalatge de primera qualitat i diferenciats per a cada article que pugui trobar-se en una llar.

Empreses de mudances internacionals
Empreses de mudances internacionals

Altres serveis addicionals que poden oferir les empreses de mudances internacionals

Un servei interessant que poden oferir-nos les empreses de mudances internacionals, que pot resultar interessant és l’enviament en servei de grupatge, per mudances de poc volum. El preu de l’enviament en la modalitat de grupatge, sempre és més competitiu que en la modalitat de directe. Per què? Perquè en compartir la mateixa ruta amb altres mudances, optimitzant l’espai del camió, es poden abaratir costos. D’aquesta manera, és possible oferir al client un millor preu pel mateix servei. L’única particularitat, és que el lliurament estarà subjecta a la disponibilitat de l’empresa de mudances internacionals.

Moltes empreses de mudances internacionals ofereixen la possibilitat de contractació addicional d’assegurança a tot risc per al contingut de la mudança. És recomanable contractar-annex al servei de mudança. I una cosa òbvia però molt important, és que disposin d’assegurança de responsabilitat civil. Així, en cas de patir algun dany material, o humà, no hi haurà problema per ser resolt de la millor manera.

Un altre servei interessant a tenir en compte, pot ser que disposin de guardamobles propi, o si fos possible transportar vehicles.

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

23/05/2019

Permisos d’aparcament

Actualment, és obligatori sol·licitar a l’Ajuntament de cada població els...

0

17/05/2019

Assegurança de mudances

La realització d’una mudança en les nostres vides genera estrès. Amb la...

0

11/04/2019

Ports i mudances

A continuació detallarem els dos termes, ja que en moltes ocasions es indueix a error...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar