Quins serveis han de tenir les empreses de mudances internacionals

“Ja està presa la decisió i no hi ha volta enrere”, un cop arribat  aquest punt, en el que començaràs una nova marxa en un país estranger, és el moment de buscar empreses de mudances internacionals que facin una feina de màxima qualitat. És per això, que abans de posar-te a buscar com un boig,  anem a veure alguns punts que tota empresa que realitzi mudances internacionals ha d’oferir-te.

Empreses de mudances internacionals
Empreses de mudances internacionals

Serveis indispensables a les empreses de mudances internacionals

El que tothom busca quan contacta amb empreses de mudances internacionals és que s’encarreguin de, literalment, desmuntar la llar per tornar a muntar-la en el nou punt de destí, una cosa que sembla tant obvia, no totes ho fan, per això  abans de tancar cap pressupost, és molt important que aquest punt estigui ben clar.

Les empreses de mudances internacionals, també han de tenir uns bons serveis logístics per a poder dur a terme mudances internacionals. Per exemple, Mudances Flippers disposa d’acords amb tots els principals operadors marítims i aeris, a més d’una moderna flota de vehicles terrestres.

Respecte l’embalatge, molts objectes sofreixen desperfectes pel simple fet de no estar embalats amb els materials correctes i de qualitat. Per exemple, no es pot utilizar el mateix material d’embalatge per a obres d’art, vaixelles o objectes delicats, que per a mobles o pertinences més voluminoses.

També és aconsellable, que les empreses de mudances internacionals, ofereixin la possibilitat de realitzar una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi tant a treballadors, com la vivenda, i per suposat, als clients. A Flippers dónen la possibilitat de fer les assegurances a mida.

Empreses de mudances internacionals
Empreses de mudances internacionals

Serveis addicionals de les empreses de mudances internacionals

Quant als serveis addicionals que poden oferir les empeses de mudances internacionals, el fet que disposin de guardamobles propis de màxima seguretat sempres és un plus, així com la possibilitat de transportat els vehicles propis, com cotxes o motos.

Un altre servei addicional que poden oferir-te les empreses de mudances és el “grupatge” per a petites trameses, per si no fos necessari un contenidor o flota per a la teva mudança internacional.

I el més important, les empreses de mudances internacional han d’oferir la possibilitat de sol.licitar un pressupost gratuït.

Artículos relacionados

17/11/2017

Mudança a Australia

Si finalment es decideix realitzar mudança a Australia, ja sigui com a destinació de...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

26/10/2017

Què es mobilitza en el...

El primer a tenir en compte en el procés mudança internacional és que es poden...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

04/08/2017

Mudança Internacional

Per començar a preparar una mudança internacional, encara que es decideixi contractar...

0

14/07/2017

Empresa mudances a...

Durant els mesos juny, juliol, la major part del mes d’agost (excepte la segona...

0

Leave a Comments

*