Empresas de mudanzas en Madrid

Empreses de mudances a Madrid

Història d’empreses de mudances a Madrid: Palau reial

La història d’empreses de mudances a Madrid està marcada per la consolidació del país al juny de 1561. Any en el qual es va formar la cort reial. No obstant això, des de s. IX l’emir Mohamed I (852-886) va aixecar una fortalesa en el lloc ocupat actualment pel Palau Reial.

Empreses de mudances a Madrid
Empreses de mudances a Madrid

Història d’empreses de mudances a Madrid: Els Àustries

Al juny de 1561, la vila ja comptava amb 30.000 habitants. Va ser llavors quan Felip II va col·laborar amb una de la primeres empreses de mudances a Madrid. I ordenar traslladar la cort de Toledo a Madrid instal·lant-la en l’antic alcàsser. Les raons d’aquest trasllat són molt variades i entre elles destaquen:

  • La necessitat de separar la Cort de la influència del poderós arquebisbe de Toledo.
  • La gran aflicció de la jove reina Isabel de Valois, asfixiada entre els murs del fort alcàsser toledà i que urgia al seu espòs a trobar una nova seu per a la Cort.

El microclima madrileny, més suau que el toledà, la seva situació geogràfica i el seu magnífic entorn natural, van fer de la vila una candidata molt apropiada. Amb aquest fet, la vila de Madrid es converteix en centre polític de la monarquia fent que en un futur s’estableixi alguna empreses de mudances a Madrid per col·laborar amb la cort.

Com a fruit de l’arribada de la cort, la població de la ciutat comença a créixer a un ritme accelerat. S’aixequen edificis, es derroca la vella muralla i, en 1566, s’aixeca una nova, la tercera de la seva història. A la capital arriben gents per cobrir les necessitats de la cort, ajudats per l’empresa de mudances a Madrid que col·labora amb la monarquia,  així com un munt de pretendents, aventurers, aspirants a càrrecs, murris… que van ser reflectits en la literatura del Segle d’Or.

Empreses de mudances a Madrid
Empreses de mudances a Madrid

Història d’empreses de mudances a Madrid: Els Borbó fins a dia d’avui

Felip V començarà una reforma incipient de l’urbanisme de la capital. Les primeres transformacions es van iniciar en la perifèria sud-oest, des d’aquest moment fins a les nostres dates, més més de diverses empreses de mudances a Madrid, han traslladat a multitud de famílies i organismes oficials, fins a l’arribada de Carlos III, qui es va proposar fer de Madrid una capital digna de tal nom, i des de llavors a data d’avui, han augmentat el nombre d’empreses de mudances a Madrid exponencialment a causa de la demanda del servei per part de la població, que va voler establir-se des del primer moment en una capital digna de tal nom, amb la construcció de passejos, la creació de clavegueram i il·luminació, el pavimentat i l’ornamentació de la ciutat amb monuments. Entre aquestes empreses de mudances a Madrid, es troba Flippers, amb més de 35 anys d’experiència.

Empreses de mudances a Madrid
Empreses de mudances a Madrid

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

23/05/2019

Permisos d’aparcament

Actualment, és obligatori sol·licitar a l’Ajuntament de cada població els...

0

17/05/2019

Assegurança de mudances

La realització d’una mudança en les nostres vides genera estrès. Amb la...

0

11/04/2019

Ports i mudances

A continuació detallarem els dos termes, ja que en moltes ocasions es indueix a error...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar