Empreses de mudança: factors a tenir en compte

Com afecta la crisi a les empreses de mudança

 

No només els promotors i constructors pateixen en carn pròpia els problemes de la crisi immobiliària. Hi ha negocis que pateixen els seus efectes col·laterals, com les empreses de mudança. La federació espanyola d’empreses de mudança (Fedem) assegura que l’activitat del negoci s’ha vist afectat.

Per això, han crescut les companyies pirata i l’economia submergida, una cosa que està obstruint a les empreses de mudança legals. El problema arriba quan hi ha danys: “En cas de mal a tercers qui respon econòmicament és el client i el mateix en cas de lesions o accidents laborals”.

Per poder operar en aquest sector l’empresa o persona autònoma necessita la targeta de transport i una bona capacitació professional, una mica del que no tenen les empreses pirates.

Pistes per detectar les empreses de mudança pirata:

Empreses de mudança

  1. No atendre pressupostos que no estiguin per escrit i no facilitats per personal corporatiu de les empreses de trasllats. Per què? Perquè podríem trobar-nos amb la desagradable sorpresa d’estar davant d’una empresa il·legal.
  2. Si de quatre o cinc pressupostos hi ha algun molt més barat que la resta, llavors caldrà tenir molta cura. Principalment perquè podria tractar-se d’una companyia il·legal.
  3. Tenir especial atenció a les empreses de mudança que a més es dediquen a altres activitats. Ens referim a activitats com pintar cases, arreglar la fontaneria, etc. El més segur que es tracti d’una companyia pirata. Les diferents activitats d’una companyia poden amagar il·legalitats.
  4. Sospitar de les companyies de mudances que no estiguin degudament inscrites en els llistats de comunitats autònomes i / o ajuntaments de cada comunitat.

Temporada alta de les empreses de mudança

Empreses de mudança

Tot i la caiguda de l’activitat de les empreses de mudança, es mostra el costat més optimista. S’espera recuperar en els propers anys, durant els mesos de juny, juliol i setembre quan comença el pic de l’activitat. Els clients prefereixen fer la mudança de casa o companyia, quan fa bon temps que amb el mal temps. A més, a l’estiu molts estudiants finalitzen i signen contractes d’arrendament.

L’esperança de les companyies de mudances està en l’evolució del mercat del lloguer d’habitatges, que sembla que ara està despertant, en detriment de la compra d’habitatge. I augura esperances a aquest sector danyat per la crisi d’aquests últims anys.

Pel que fa a les mudances d’oficines, s’espera que davant el lleu augment d’activitat econòmica que pateix el país es generin moviments i conseqüentment trasllats d’empreses.

Per tot això, quan decideixis que és moment de canviar de casa, mudar-te a un altre país, o traslladar les instal·lacions de les teves oficines o laboratoris, no dubtis a acudir a una de les millors empreses de mudança, Flippers, i comprovar de primera mà que sempre estem a l’avantguarda en qualitat en el servei en totes les seves arestes de les empreses de mudances.

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

23/05/2019

Permisos d’aparcament

Actualment, és obligatori sol·licitar a l’Ajuntament de cada població els...

0

17/05/2019

Assegurança de mudances

La realització d’una mudança en les nostres vides genera estrès. Amb la...

0

11/04/2019

Ports i mudances

A continuació detallarem els dos termes, ja que en moltes ocasions es indueix a error...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar