Empresa mudances a l’estiu

Durant els mesos juny, juliol, la major part del mes d’agost (excepte la segona setmana) i setembre són els mesos àlgids de l’activitat d’empresa de mudances.

Molts clients prefereixen contractar l’empresa de mudances per fer el trasllat d’habitatge, o empresa, de cara al bon temps, majoritàriament per guanyar hores de Sol i poder combinárselo amb les vacances.

D’aquesta manera, molts estudiants finalitzen els seus contractes d’arrendament coincidint també amb aquesta temporada, per tots aquests motius els serveis de l’empresa de mudances augmenta considerablement respecte la resta de l’any.

Empresa mudances
Empresa mudances

Empresa mudances legals i empresa mudances il·legals

És important saber com detectar les empreses de mudances pirata. Sol·licitat sempre pressupostos per escrit i que ens els faciliti personal acreditat, en cada cas. No confiar mai en els pressupostos excessivament econòmics. Ni tampoc confiar en empreses que es dediquen a diverses activitats a part de mudances. Com per exemple, fontaneria, pintura, etc …

I sobretot, sospitar d’empresa de mudances no inscrites en els ajuntaments de les comunitats.

Empresa mudances avui en dia

Com és ben sabut, els problemes derivats de la crisi immobiliària no només ha afectat els constructors i als promotors, sinó que també a altres activitats que pateixen els seus efectes, com pot ser les empreses de mudances. Per aquest motiu, s’han incrementat les empreses d’economia submergida, també conegudes com a empreses pirata. Que en el sector de les mudances i trasllats, es poden identificar per oferir més d’un servei, com pintura, paleta o similars, o no estar inscrites en els ajuntaments dels municipis.

Empresa mudances i la seva història

Durant el segle XIX, durant la revolució industrial, quan la skyline de les ciutats es van omplir de xemeneies; destacant les fàbriques tèxtils, amb la instal·lació de les màquines de vapor i la construcció de colònies i fàbriques. A partir d’aquell moment fins avui, cada vegada ha tingut més presència l’empresa mudances, que han ajudat a moure la ciutat fins als nostres dies.

Empresa mudances
Empresa mudances

Artículos relacionados

25/05/2019

Camions de mudança:...

Depenent de les necessitats de cada client,  s’utilitzaran un tipus de vehicle o...

0

23/05/2019

Permisos d’aparcament

Actualment, és obligatori sol·licitar a l’Ajuntament de cada població els...

0

17/05/2019

Assegurança de mudances

La realització d’una mudança en les nostres vides genera estrès. Amb la...

0

11/04/2019

Ports i mudances

A continuació detallarem els dos termes, ja que en moltes ocasions es indueix a error...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

12/02/2019

Dies per mudança

És ben sabut que canviar-se de casa no és cosa d’un sol dia. Per què? Perquè...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar