Trasllat de laboratoris

Trasllat de laboratoris: Màxima cura i eficiència

A Flippers som especialistes en trasllats de laboratoris i d’equipament científic, recolzats pels més de 30 anys d’experiència al món de les mudances i trasllats, amb el nostre equip altament qualificat, instal·lacions i vehicles adaptat a les necessitats dels nostres clients; estem preparats per oferir-los tota la cobertura que requereixin durant el trasllat de laboratoris amb la màxima puntualitat i eficiència.

Trasllat de laboratoris
Trasllat de laboratoris

Planificació del trasllat de laboratoris

Primerament es designarà un gestor comercial, que realitzarà una visita d’inspecció prèvia per tal de valorar in situ la comprensió total del que s’ha de trasladar, tant d’equipament, com mostres, fins a mobiliari tècnic o equipament informàtic, per tal de poder facilitar al client un pressupost el més ajustat a la realitat del que necessitar traslladar d’instal.lacions.

En uns dies, el nostre comercial li oferirà una planificació i li oferirà una proposta d’organització del servei, informant-lo de la planificació, metodología i procediment del servei de trasllat de laboratoris.

Mitjans humans i tècnics per al trasllat de laboratoris

A Flippers disposem de diferents equips humans que podem classificar segons les diferents feines a realitzar, com, tècnics informàtics, que s’encarregaran del trasllat d’equipament d’ IT, tècnics mecànics, que gestionaran el desmuntatge de l’equipament de motors, elèctrics, etc (si és que en tenen).

Naturalment, disposem d’equip de xofers, embaladors, muntadors de mobles i mossos de càrrega i descarrega, per al correcte funcionament d’un trasllat d’aquestes característiques.

Flippers, disposa de dues Delegacions, una a Madrid i l’altra a Barcelona, per poder donar servei a tota la península. Tan mateix, els nostres serveis poden extendre’s a nivell internacional.

A mudances Flippers treballem amb diferents tipus de mitjans tècnics, per a cadascuna de les diferents situacions que es puguin donar en cada ocasió, com per exemple :  Gàbies (Rolltainers) amb compartiments diferenciables para evitar l’ amontonament, Transpaletes, Rodets de ferro (Per desplaçar grans volums pels terres), Planxes de ferro (Per estabilitzar els béns mobles a traslladar sobre els rodets), Planxes de fibra de vidre (Per  evitar ratllar el terra en caso de tenir que arrastrar mobles), Pianoplans, entre d’altres específics per al trasllat de mostres.

Trasllat de laboratoris
Trasllat de laboratoris

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar