De mudança

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els preparatius i fer-ho amb temps és la clau perquè tot surti a la perfecció el dia de la mudança.

Aquest consell pot ser útil tant en mudances particulars com mudances d’oficines.

Quan les empreses tenen intenció d’estar de mudança, sobretot si són trasllats de grans volums en el que moltes persones es veuran afectades, és essencial seguir una sèrie de recomanacions per a aconseguir el millor resultat.

De mudança - Ens vam mudar

Abans de començar la mudança, és necessari realitzar un llistat de tasques assignades a cada treballador i/o a cada participant de la mudança.

Quan parlem d’un conjunt d’oficines, es recomana establir un comitè d’empresa que s’encarregui de verificar que tots els integrants del trasllat compleixin amb les seves responsabilitats durant la mudança, i que aquest serveixi com a vincle organitzacional amb els especialistes de l’empresa de mudança.

Establir un timming per a empaquetat d’estris de cada treballador, arxiu, etc.

Si l’oficina de destinació està en obres, és molt possible que es requereixi incloure en el pressupost, el servei de guardamobles. En aquest cas, mudances Flippers pot donar totes les solucions a qualsevol necessitat que sorgeixi en relació a cada trasllat.

Si som un particular amb la necessitat d’una mudança, ja sigui a nivell nacional o internacional, les recomanacions són similars. En el cas d’expatriació, tingues en compte que cada país disposa de la seva normativa. I en funció d’ella, s’haurà d’aportar una o altra documentació. El procés de preparació en aquest cas, sol ser una mica més complexa que una mudança local o nacional. És per això, que s’incideix novament a fer els tràmits amb el màxim temps possible per a no tenir cap contratemps d’última hora. I així, aconseguir que el procés de la mateixa surti a la perfecció.

De mudança

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

A data d’avui Espanya està en estat d’alarma per tal d’evitar...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0
COMUNICADO COVID-19Servicio de videollamadas y visita virtual

Debido a la situación actual por el COVID-19, nuestro equipo se encuentra teletrabajando. Hemos de informarle que las mudanzas no son servicios esenciales, salvo las de urgente necesidad o las que estén relacionadas con los sectores esenciales, por ello:

  • Nuestros departamentos comerciales, siguen prestando servicio mediante email, WhatsApp, Skype, FaceTime, etc… y lógicamente por teléfono. Actualmente realizamos una visita virtual de su domicilio, oficina o laboratorio, con la finalidad de facilitarle un presupuesto de la forma más inmediata y segura.
  • Si tiene alguna mudanza en tránsito, nuestro departamento logístico y de coordinación, le sigue atendiendo con normalidad por correo electrónico y telefónicamente según corresponda.
Más información