Consells per a mudances

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a continuació que  ajudaran minimitzar estrès que pot suposar l’execució d’una mudança:

1. Consells per a mudances: La clau és l’anticipació

L’ideal  per a evitar contratemps, és preparar el servei de mudances amb temps, sobretot, si la mudança serà a un altre país. Llavors, la recomanació és  de 2 mesos en general,  perquè dongui temps a realitzar tots els tràmits necessaris (permisos, visats,  tràmits duaners, etc),  ja que cadascun requereix un temps específic i  s’hauran de resoldre abans de la recollida d’estris.

Consells per a mudances

2. Consells per mudances:  Pressupost individualitzat

Per a poder obtenir un pressupost personalitzat, les empreses de mudances realitzaran una visita d’inspecció al domicili d’origen, per a cubicar in situ el volum de la mudança i calcular els mitjans tècnics i humans necessaris per a la correcta execució. Posteriorment estaran en disposició d’emetre un pressupost individualitzat.

Consells per a mudances

3. Consells per a mudances:  Inventari

Es recomana contractar una assegurança a tot risc per al contingut de la mudança, d’aquesta forma s’assegurarà la total tranquil·litat. En aquest cas serà necessari confeccionar un inventari valorat dels estris que calgui traslladar.

4. Consells per mudances :  El dia de la mudança

Si tot s’ha realitzat amb temps, s’haurà pogut agendar el servei en la data que millor convingui, es disposarà de tota la documentació requerida i només quedarà esperar l’entrega de la recollida, i a destinació, esperar la finalització del servei.

A Flippers, s’ofereix un servei integral de màxima qualitat, tant a nivell nacional com Internacional, per tant,  poden oferir una mudança amb totes les garanties, és per això que l’últim detall de consells per a mudances és la seva contractació, perquè tot surti a la perfecció.

Consells per a mudances

Si estàs pensant en realitzar mudances a Madrid, mudances a Barcelona o un altre destí, confia en Flippers.

Artículos relacionados

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

25/03/2020

Mudances durant el

A data d’avui Espanya està en estat d’alarma per tal d’evitar...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

0
COMUNICADO COVID-19Servicio de videollamadas y visita virtual

Debido a la situación actual por el COVID-19, nuestro equipo se encuentra teletrabajando. Hemos de informarle que las mudanzas no son servicios esenciales, salvo las de urgente necesidad o las que estén relacionadas con los sectores esenciales, por ello:

  • Nuestros departamentos comerciales, siguen prestando servicio mediante email, WhatsApp, Skype, FaceTime, etc… y lógicamente por teléfono. Actualmente realizamos una visita virtual de su domicilio, oficina o laboratorio, con la finalidad de facilitarle un presupuesto de la forma más inmediata y segura.
  • Si tiene alguna mudanza en tránsito, nuestro departamento logístico y de coordinación, le sigue atendiendo con normalidad por correo electrónico y telefónicamente según corresponda.
Más información