Com preparar les teves mudances internacionals desde Barcelona

Com preparar les teves mudances internacionals desde Barcelona

Barcelona és una de les ciutats desde la que més mudances internacionals es realitzen, cada cop més persones es llencen a una nova aventura en un altre país. No obstant això, per preparar adequadament les teves mudances internacionals desde Barcelona s’ha de tenir en compte uns punts bàsics perque les teves mudances no es converteixin en un mal son.

mudances internacionals desde Barcelona
mudances internacionals desde Barcelona

Confia les tevés mudances internacionals a una empresa especialitzada

El primer que hem de fer per dur a terme una mudança internacional és planificarla, i per suposat, contactar amb una empresa amb experiència en mudances internacionals desde Barcelona, com Flippers, que pugui resoldre els teus dubtes i ajudar-te en el procés.

Si vols evitar l’overbooking per les mudances internacionals desde Barcelona, reserva el més aviat possible les dates amb l’empresa de mudances. A Flippers pots sol.licitar pressupost gratuit, per començar el més aviat la planificació de la teva mudança internacional.

Asseguri’s que les dades que facilita al personal de Flippers són correctes, tant l’ adreça exacta de la mudança (recollida i entrega), com les seves dades personals de contacte.

Per evitar contratemps en la descàrrega de les teves pertinences, notifica a la empresa especialista en mudances internacionals desde Barcelona, amb les que has contractat el trasllat, si hi ha restriccions a la teva nova dirección, si hi ha ascensor…

Consells per a les teves mudances internacionals desde Barcelona

També s’ha de dur tota la documentació important amb nosaltres, exactament igual que en qualsevol viatge, DNI i passaport sempre a mà. Molt important, no t’oblidis de revisar la data de caducitat, petits detalls que amb els nervis podem passar per alt!

Recorda que tota mudança pot servir per fer la temuda neteja en profunditat que portes anys retardant, desfer-te d’aquells artícles inservibles, si no els has utilitzat fins ara, és molt probable que tampoc ho facis a la teva nova llar!

Tampoc s’ha d’oblidar de buidar els electrodomèstics, com neveres, fregidores, congeladors… Qualsevol aparell que contingui líquids i es pugui vessar, recorda fer-ho com a mínim, el dia anterior de la mudança.

En quant a les mascotes, molt important, cada país té la seva propia normativa per introduir animals en els seu territori, per això quan preparis les teves mudances internacionals desde Barcelona, no oblidis tenir tota la documentació i permisos de la teva mascota en regla, si falta un sol document poden requisar-te l’animal.

Aquesta petita guia de com preparar les teves mudances internacionals desde Barcelona pot ajudar-te, encara que sempre s’ha de comptar amb una empresa experta com Flipperes, per assegurar-nos l’èxit de la mudança.

Artículos relacionados

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

0

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

0

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

0

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

0

07/02/2020

Mudances nacionals i...

Una cop presa la decisió de contractar mudances nacionals i internacionals, el més...

0

05/12/2019

Mudances internacionals

Actualment podem afirmar que les mudances internacionals a Madrid, són molt habituals i...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.