Como organizar una mudanza

Com organitzar una mudança

En tots els consells que puguis llegir pel que fa a com organitzar una mudança, hi haurà sempre molts punts que es repeteixin, però sempre coincidiran en el més important: “L’organització i planificació, seran la base d’una mudança sense complicacions”.

El primer consell i el més repetit, és sempre: aprofita el trasllat per desfer-te de les coses que ja no utilitzes. Segueix la regla bàsica de l’any. Si hi ha alguna cosa que no hagis utilitzat, mirat o necessitat durant l’últim any, probablement puguis viure sense això. Tira, regala o ven els objectes que consideris que ja no són necessaris. A més, aquesta neteja de mobles, roba i objectes diversos, et deixarà una sensació de començar una vida més “neta” a la seva nova llar.

Tingues en compte també aquest altre consell bàsic sobre com organitzar una mudança; recorre sempre a una empresa especialitzada de mudances. Cada professional a la seva professió. Així t’evitaràs inconvenients logístics, de planificació i fins i tot físics. Normalment no estem acostumats a carregar mobles i fer un esforç com aquest pot passar-nos factura i resultar-nos extremadament car en comparació amb un bon servei de mudança, on els professionals ens facin la feina per la que els contractem.

Com organitzar una mudança
Com organitzar una mudança

Com organitzar una mudança pas a pas:

Fes una recerca a internet, diaris, etc, pregunta als coneguts per les seves experiències, demana referències.

Organitza una visita d’inspecció amb les empreses que millors garanties t’ofereixin sobre com organitzar una mudança i sol·licita pressupostos a aquestes empreses perquè realitzin la teva mudança.

Com organitzar una mudança
Com organitzar una mudança

Un cop tinguis els pressupostos i les diferents empreses t’hagin visitat i assessorat sobre com organitzar una mudança, pren la decisió i contracta els serveis de la qual més et convingui.

Com organitzar una mudança professional:

Si tries a Flippers per la teva mudança, els nostres equips comercials, de logística i d’operacions s’encarregaran de tots els detalls sobre com organitzar una mudança, l’únic que et queda és preparar-te tu:

  • No oblidis preparar tots els documents importants en una caixa ben identificada. Aquesta no haurà de viatjar amb la mudança, sinó amb tu.
  • També és recomanable portar les joies personals i estris més valuosos amb nosaltres durant el trasllat.
  • Prepara una caixa d’estris de primera necessitat. Algunes eines, paper higiènic, una tovallola, una llanterna, unes tisores o un cúter, fins i tot una mica de menjar ràpid, perquè a l’arribada al nou habitatge, puguis tenir a mà el més imprescindible.
  • Desconnecta els aparells electrònics, i buida, neta i desconnecta la nevera i el congelador, el dia anterior a la mudança.

El dia acordat per a la recollida la mudança, obre la porta als professionals i permet que facin la seva feina. Si has triat bé l’empresa, els consells sobre com organitzar una mudança seran un simple recordatori. I el trasllat es convertirà en un tràmit més del canvi al teu nou habitatge.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar