Com organitzar una mudança internacional Destacada

Com organitzar una mudança internacional

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança internacional. Considerem que ajudaran a mitigar l’estrès que això comporta:

1. El primer pas abans d’idear com organziar una mudança internacional, és anticipar-

Missió “Evitar contratemps“, és primordial a l’hora de preparar una mudança internacional. Això suposa donar uns 2 mesos de marge per poder realitzar tots els tràmits: visats, tràmits duaners, etc.

2. Contractar el servei de mudança a una empresa especialitzada

En el moment que et planteges com organitzar una mudança internacional, has planterarte el sol·licitar pressupostos per a aquest servei a empreses especialitzades, com Mudances Flippers. Es recomana seleccionar empreses de mudances internacionals que operin amb el país de destinació.

Per obtenir un pressupost personalitzat, el millor serà esperar la visita prèvia d’inspecció en l’habitatge d’origen, a executar per un tècnic comercial, que cubicará el volum exacte dels estris i mobiliari a traslladar. En aquest mateix moment es resoldran les necessitats del client per poder facilitar un pressupost personalitzat, amb els serveis necessaris per a la correcta execució.

Com organitzar una mudança internacional - Camió Flippers
Com organitzar una mudança internacional – Camió Flippers

3. Ull a les dates de el servei!

És important reservar la data de recollida, ja que hi ha temporades, sobretot a l’estiu, que a causa de l’increment de volum de mudances, trobar dates disponibles, és més difícil que en altres mesos. Tenint en compte que a causa de la llei de l’oferta i la demanda, el cost del servei es pot veure lleugerament incrementat.

4. Un cop tens en ment com organitzar una mudança internacional, has d’analitzar si contractar una assegurança a tot risc

És recomanable, encara que no obligatori, la contractació addicional d’una assegurança a tot risc per al contingut de les mudances. Sent imprescindible l’emplenament d’un formulari d’inventari per a la seva contractació, valorant individualment cada estri a assegurar.

Com organitzar una mudança internacional - bola de el món

5. El temut dia de la recollida …

Si s’ha contractat una empresa especialitzada, no caldrà preocupar-se. El millor serà deixar l’estrès a part, relaxar-se i esperar que finalitzi la càrrega. Els especialistes es faran responsables que tot es desenvolupi segons el previst.

Valora este post

Artículos relacionados

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop apareix la necessitat d’emprendre una mudança, el més important és...

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa ens provoca emocions que van des del nerviosisme i la inquietud...

04/10/2019

Trucs mudança

Per mudar-se o preparar un canvi de residència i poder executar-lo amb les millors...

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...