Com organitzar una mudança internacional Destacada

Com organitzar una mudança internacional

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança internacional. Considerem que ajudaran a mitigar l’estrès que això comporta:

1. El primer pas abans d’idear com organziar una mudança internacional, és anticipar-

Missió “Evitar contratemps“, és primordial a l’hora de preparar una mudança internacional. Això suposa donar uns 2 mesos de marge per poder realitzar tots els tràmits: visats, tràmits duaners, etc.

2. Contractar el servei de mudança a una empresa especialitzada

En el moment que et planteges com organitzar una mudança internacional, has planterarte el sol·licitar pressupostos per a aquest servei a empreses especialitzades, com Mudances Flippers. Es recomana seleccionar empreses de mudances internacionals que operin amb el país de destinació.

Per obtenir un pressupost personalitzat, el millor serà esperar la visita prèvia d’inspecció en l’habitatge d’origen, a executar per un tècnic comercial, que cubicará el volum exacte dels estris i mobiliari a traslladar. En aquest mateix moment es resoldran les necessitats del client per poder facilitar un pressupost personalitzat, amb els serveis necessaris per a la correcta execució.

Com organitzar una mudança internacional - Camió Flippers
Com organitzar una mudança internacional – Camió Flippers

3. Ull a les dates de el servei!

És important reservar la data de recollida, ja que hi ha temporades, sobretot a l’estiu, que a causa de l’increment de volum de mudances, trobar dates disponibles, és més difícil que en altres mesos. Tenint en compte que a causa de la llei de l’oferta i la demanda, el cost del servei es pot veure lleugerament incrementat.

4. Un cop tens en ment com organitzar una mudança internacional, has d’analitzar si contractar una assegurança a tot risc

És recomanable, encara que no obligatori, la contractació addicional d’una assegurança a tot risc per al contingut de les mudances. Sent imprescindible l’emplenament d’un formulari d’inventari per a la seva contractació, valorant individualment cada estri a assegurar.

Com organitzar una mudança internacional - bola de el món

5. El temut dia de la recollida …

Si s’ha contractat una empresa especialitzada, no caldrà preocupar-se. El millor serà deixar l’estrès a part, relaxar-se i esperar que finalitzi la càrrega. Els especialistes es faran responsables que tot es desenvolupi segons el previst.

Artículos relacionados

25/03/2020

Mudances durant el

A data d’avui Espanya està en estat d’alarma per tal d’evitar...

0

07/02/2020

Mudances nacionals i...

Una cop presa la decisió de contractar mudances nacionals i internacionals, el més...

0

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...

0

03/01/2020

Que es necessita per a una...

Un cop sorgida la necessitat de realitzar una mudança, el més important és disposar de...

0

05/12/2019

Mudances internacionals

Actualment podem afirmar que les mudances internacionals a Madrid, són molt habituals i...

0

13/11/2019

Canviar-se de casa

Canviar-se de casa és una cosa emocionant i una vegada decidit, és quan un...

0
COMUNICADO COVID-19Servicio de videollamadas y visita virtual

Debido a la situación actual por el COVID-19, nuestro equipo se encuentra teletrabajando. Hemos de informarle que las mudanzas no son servicios esenciales, salvo las de urgente necesidad o las que estén relacionadas con los sectores esenciales, por ello:

  • Nuestros departamentos comerciales, siguen prestando servicio mediante email, WhatsApp, Skype, FaceTime, etc… y lógicamente por teléfono. Actualmente realizamos una visita virtual de su domicilio, oficina o laboratorio, con la finalidad de facilitarle un presupuesto de la forma más inmediata y segura.
  • Si tiene alguna mudanza en tránsito, nuestro departamento logístico y de coordinación, le sigue atendiendo con normalidad por correo electrónico y telefónicamente según corresponda.
Más información