Què representa la certificació de qualitat en les Mudances?

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de qualitat que està avalat pels certificats internacionals de la categoria dels ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 i FAIM. Això atorga una garantia de l’alta qualitat dels nostres serveis. Però, quin és exactament la importància de la certificació de qualitat?

La qualitat s’entén com el conjunt de característiques ja sigui d’un producte o d’un servei, que té la capacitat de satisfer les necessitats i les expectatives del client.

La certificació de qualitat està relacionada amb l’establiment previ d’una norma entre les parts que tenen interès sobre un producte com poden ser proveïdors, compradors, usuaris, entre d’altres. D’aquesta manera, un cop aconseguit consens sobre les característiques bàsiques i mínimes que ha de tenir un producte o servei, s’arriba a la seva certificació.

Així, la certificació de qualitat serà el resultat d’un procés en el qual una sèrie d’auditors d’una entitat de certificació acreditada per a això, garanteixi que un producte o un sistema de gestió s’ajusten a les característiques de la norma que s’hagi pres com referència.

Així mateix, la certificació de qualitat, aporta al client, consumidor i proveïdors, una diferenciació amb la resta d’empreses competidores. Al seu torn, millora la imatge dels productes o serveis que ofereix. A més de la reputació i imatge de la pròpia empresa. Així mateix, els certificats de qualitat contribueixen al fet que l’empresa guanyi quota de mercat. I al mateix temps, li permet accedir a mercats exteriors. Però, a més, la qualitat és un element bàsic no només per a la competitivitat de les organitzacions i de les empreses, sinó també de països i regions, d’aquí l’aparició, per exemple de sistemes i certificació de qualitat turística, entre d’altres.

La certificació de qualitat sistemes de gestió més demandats és la certificació de qualitat (d’acord amb la norma ISO 9001). Però també l’ambiental (segons la norma ISO 14001) i la referent a la seguretat i salut laboral (especificació Ohsas). Com Flippers, que disposa de totes elles.

Optar a ells implica per a qualsevol empresa veure els teus processos per arribar a una optimització dels mateixos. En aquests casos el procés és similar:

  • L’empresa sol·licita el certificat i remet la documentació del seu sistema de gestió.
  • Després és analitzada i comprovada en l’empresa sol·licitant pels auditors.
  • L’auditoria de certificació dóna lloc a un informe per detectar possibles inconformitats.
  • Després corregir-les, es procedeix a la seva certificació. En aquest cas, la vigència del certificat sol ser de tres anys sense excloure les auditories anuals.

En el nostre cas específic, Flippers, en ser una empresa certificada en la seva qualitat, garanteix que els serveis de mudances locals i mudances nacionals, mudances internacionals i tot tipus de trasllat específic que oferim, compten amb la millor qualitat disponible al mercat espanyol.

Certificacio de qualitat
Certificacio de qualitat
Certificacio de qualitat
Certificacio de qualitat

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Perú és el bressol de la civilització inca, Amazònia, Andes i Océnao, considerat com...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Empresa mudances a...

Durant els mesos juny, juliol, la major part del mes d’agost (excepte la segona...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

30/05/2017

Tipus de Transport per a la...

Hem de saber que no és el mateix, una mudança que un transport, encara que a priori...

0

Leave a Comments

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar