Alguns consells bàsics per preparar mudances grans

El primer que hem de plantejar és què considerem “gran”. I a partir d’allà, establir un seguit de consells per mudances grans.

Podem indicar que un trasllat terrestre es considera gran a partir de 40m3 i per a un trasllat marítim a partir de 32m3 (sent en aquest cas necessari la utilització d’un contenidor de 40 peus), amb aquests volums ja podem detallar alguns consells per mudances grans que facilitessin la tasca del trasllat i asseguressin l’arribada a destinació en les millors condicions i de la manera més satisfactòria.

Una mudança, sigui gran o petita, és un dels moments amb més estrès. És per això, que el primer consell per mudances grans és la contractació d’una empresa de mudances especialitzada com Flippers. Una empresa de màxima confiança, que permetrà despreocupar i estar més tranquils.

Alguns consells per mudances grans:

El primer dels consells per mudances grans, que es pot detallar és la preparació d’una caixa d’estris indispensables de primera necessitat a l’arribada a destinació. Una caixa que destaqui de la resta de caixes, podent ser d’un color diferent o de plàstic. La qüestió és que destaqui de la resta. Aquesta caixa inclourà: una tovallola, sabó, paper higiènic, estris bàsics de neteja, tisores i ganivet, tornavisos, etc.

Consells per a mudances grans
Consells per a mudances grans

Altres consells per mudances grans:

Identificar les caixes a traslladar per estades, i si és possible aportar informació de posicionament en destí per a la seva correcta ubicació. Aquest consell per mudances grans serà de gran utilitat ja que habitualment no seran els mateixos operaris els que preparen els embalatges en origen que els que situen la mercaderia i mobiliari en destinació.

Consells per a mudances grans
Consells per a mudances grans

Consells per a mudances grans amb vehicles:

Traslladar vehicles durant el procés de mudança és una opció executar com a servei addicional, ja que evitarem costos afegits que al realitzar-se independentment, sent la millor opció, sobretot si es tracta de mudances mitjançant contenidor en transport marítim, ja que podran compartir espai amb els estris personals. Dit vehicle, s’ancorarà al contenidor marítim, i així evitar desplaçaments al seu interior que puguin malmetre la resta de càrrega, o al propi vehicle, sigui cotxe, moto o similar.

En les mudances terrestres, la millor manera de transportar vehicles, serà també amb la resta de la mudança. L’objectiu és reduir:

  • Quilometratge
  • Temps
  • Combustible
  • I peatges.

Es pot traslladar dins del camió, juntament amb la mudança o en un remolc especial per a aquest cas.

Consells per a mudances grans

Valora este post

Artículos relacionados

06/11/2020

Mudances durant el segon...

El Govern, ha aprovat a Espanya, a través d’un Reial Decret, la declaració...

06/05/2020

Com organitzar una mudança...

A continuació podem detallar una sèrie de consells sobre com organitzar una mudança...

27/04/2020

Mudances amb grua a Barcelona

A l’actualitat, Barcelona és considerada ciutat cosmopolita, per la seva...

27/03/2020

Mudances urgents Barcelona

Diàriament a la ciutat comtal es dóna la necessitat d’executar mudances urgents...

25/03/2020

Mudances durant el

Ja han passat més de dos mesos des que el nostre país es troba en estat d’alarma...

05/02/2020

Per on començar una mudança

El millor consell i el més senzill que podem donar per a saber per on començar una...