Alguns consells bàsics per preparar mudances grans

El primer que hem de plantejar és què considerem “gran”. I a partir d’allà, establir un seguit de consells per mudances grans.

Podem indicar que un trasllat terrestre es considera gran a partir de 40m3 i per a un trasllat marítim a partir de 32m3 (sent en aquest cas necessari la utilització d’un contenidor de 40 peus), amb aquests volums ja podem detallar alguns consells per mudances grans que facilitessin la tasca del trasllat i asseguressin l’arribada a destinació en les millors condicions i de la manera més satisfactòria.

Una mudança, sigui gran o petita, és un dels moments amb més estrès. És per això, que el primer consell per mudances grans és la contractació d’una empresa de mudances especialitzada com Flippers. Una empresa de màxima confiança, que permetrà despreocupar i estar més tranquils.

Alguns consells per mudances grans:

El primer dels consells per mudances grans, que es pot detallar és la preparació d’una caixa d’estris indispensables de primera necessitat a l’arribada a destinació. Una caixa que destaqui de la resta de caixes, podent ser d’un color diferent o de plàstic. La qüestió és que destaqui de la resta. Aquesta caixa inclourà: una tovallola, sabó, paper higiènic, estris bàsics de neteja, tisores i ganivet, tornavisos, etc.

Consells per a mudances grans
Consells per a mudances grans

Altres consells per mudances grans:

Identificar les caixes a traslladar per estades, i si és possible aportar informació de posicionament en destí per a la seva correcta ubicació. Aquest consell per mudances grans serà de gran utilitat ja que habitualment no seran els mateixos operaris els que preparen els embalatges en origen que els que situen la mercaderia i mobiliari en destinació.

Consells per a mudances grans
Consells per a mudances grans

Consells per a mudances grans amb vehicles:

Traslladar vehicles durant el procés de mudança és una opció executar com a servei addicional, ja que evitarem costos afegits que al realitzar-se independentment, sent la millor opció, sobretot si es tracta de mudances mitjançant contenidor en transport marítim, ja que podran compartir espai amb els estris personals. Dit vehicle, s’ancorarà al contenidor marítim, i així evitar desplaçaments al seu interior que puguin malmetre la resta de càrrega, o al propi vehicle, sigui cotxe, moto o similar.

En les mudances terrestres, la millor manera de transportar vehicles, serà també amb la resta de la mudança. L’objectiu és reduir:

  • Quilometratge
  • Temps
  • Combustible
  • I peatges.

Es pot traslladar dins del camió, juntament amb la mudança o en un remolc especial per a aquest cas.

Consells per a mudances grans

Artículos relacionados

02/07/2019

De mudança

Quan s’acosta la data d’estar de mudança, cal començar a fer els...

0

28/05/2019

Mudances oficines Barcelona

El més important  per a executar, amb les millors garanties, les mudances oficines a...

0

20/05/2019

Pressupost mudances Barcelona

El millor moment per a sol.licitar pressupost mudances Barcelona, es fora de la temporada...

0

18/05/2019

Consells per a mudances

Hi ha una sèrie de consells per a dur a terme trasllats i mudances que es detallaran a...

0

19/04/2019

Mudances Barcelona tarifes

Quan es decideix realitzar una mudança a la ciutat comtal, sorgeixen una sèrie de...

0

18/02/2019

Mudances Granollers

Granollers és la capital del Vallès Oriental, a Catalunya, i la ciutat més poblada de...

0

Leave a Comments

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Per continuar navegant al website ha d'acceptar l'ús de cookies Més informació

Les opcions de galeta en aquest lloc web estan configurades per "permetre cookies" per oferir-te una millor experiència de navegació. Si segueixes utilitzant aquest lloc web sense canviar les teves opcions o fas clic a "D'acord" estaràs consentint les galetes d'aquest lloc.

Cerrar