Alguns consells bàsics per preparar mudances grans

Ja sigui que la teva mudança et porti a una altra part de Catalunya o a una altra part d’Espanya, les mudances grans poden resultar sens dubte un moment de gran estrès.

Una preparació adequada, un embalatge i desembalatge correctes, poden, però, representar una gran ajuda en les mudances grans.

A Mudances Flippers som experts en l’àrea, així que en base als nostres coneixements, t’oferim alguns consells bàsics perquè la teva mudança sigui menys complicada.

En primer lloc, hauríem de definir quan considerem que podem catalogar una mudança com a mudances grans.

Per oferir una dada estimativa, podríem definir com a mudances grans les que:

– Per a un trasllat terrestre sobrepassi els 40m3
– per a un trasllat marítim sobrepassi els 32m3, per la qual cosa sigui necessari utilitzar un contenidor de 40 peus.

Qualsevol mudança, per petita que sigui, sol resultar un moment de gran estrès, però amb una adequada preparació, així com l’elecció d’una empresa de mudances de confiança, que s’encarregui de l’embalatge, desembalatge, els despatxos i tràmits duaners necessaris, així com tots els detalls de la mudança, representarà una gran tranquil·litat i la seguretat d’un treball ben fet.

mudances grans
mudances grans

Consells per a les mudances grans:

Primer consell per a les mudances grans: Prepara una caixa d’elements essencials i empaqueta’ls en una caixa de plàstic transparent o bé en una caixa especialment cridanera.

Aquesta caixa, t’ajudarà a reduir l’estrès, ja que tindràs a mà el que necessites, de forma immediata a la teva arribada al nou habitatge. Dóna-la-hi als operaris de l’embalatge de les teves mudances grans a la finalització de la càrrega, perquè en obrir el camió o contenidor, aparegui la primera i la tinguis a mà només arribar.

Dins d’aquesta caixa, et recomanem que incloguis estris especials per poder acomodar-te en la teva nova llar el dia de l’arribada de la teva mudança. Seria bona idea incloure: una muda de roba, un rotllo de paper higiènic, unes tovalloletes humides i alguns petits útils de neteja, unes tisores o un ganivet afilat, cinta aïllant, un parell de tornavisos, paper i llapis, sabó de mans, una tovallola i potser alguna llauna o una mica de menjar o beguda, ja que potser a la teva arribada encara no estiguin donats d’alta els subministraments.

Segon consell per a les mudances grans: Assegura’t que els teus estris s’etiqueten adequadament, segons els teus suggeriments.

mudances grans
mudances grans

Potser la part més complicada de les mudances grans sigui el desembalatge, ja que ens trobarem a molts quilòmetres de distància des de l’origen, amb persones que potser no són les que van realitzar l’embalatge i han de col·locar a cada estada de la casa, caixes que encara que sapiguem que corresponen a aquesta habitació, no sabem el que contenen.

Pots indicar als operaris que embalin les mudances grans, si desitges que certs estris d’una habitació, s’etiquetin com a part d’una altra, o bé, que facin diferents separacions dins de les teves mudances grans, perquè una part es quedi emmagatzemada, o si no desitges que es desembali a la seva destinació, per exemple. D’altra banda, en estades on hi ha estris molt diversos, com el menjador, serà convenient que indiquis als operaris, si han d’assenyalar en els embalatges, els noms d’alguns dels béns (escultura de bronze de cavall, o làmpada dempeus amb tulipa vermella, etc), aquesta classificació, et permetrà col·locar aquests estris “especials” en el seu lloc corresponent res més arribar a la teva nova llar.

Tercer consell per a les mudances grans: Si vols portar el teu cotxe a la teva nova destinació, pensa que transportar-ho juntament amb la mudança és la millor opció.

mudances grans
mudances grans

En quant als transports marítims per a mudances grans, el teu cotxe, moto, quad o qualsevol altre vehicle, anirà ancorat al contenidor marítim, per evitar desplaçaments interns que poguessin espatllar els estris amb els quals comparteixin el contenidor o a ells mateixos.

mudances grans
mudances grans

Però si parlem de mudances terrestres, la millor manera de transportar un vehicle, sempre serà juntament amb la teva mudança. D’aquesta manera, a més d’estar estalviant un nombre elevat de quilòmetres al vehicle, a més del cost en benzina, peatges i dies de viatge, t’asseguraràs que arriba en perfectes condicions a la seva destinació.

Ja sigui si es transporta en un remolc, o dins d’un dels camions juntament amb la mudança, també ha d’ancorar-se el vehicle per assegurar-ho a l’estructura del camió de transport, així com incloure-ho a la pòlissa d’assegurança de transport per a mudances grans, que hàgim contractat.

Si has de fer una mudança gran, no dubtis en contactar amb nosaltres i, encantats, t’ajudarem.

Artículos relacionados

14/12/2017

El perquè de...

Quan es decideixi fer una mudança a Perú, sobretot a Lima, cal tenir en compte que és...

0

26/10/2017

Què representa la...

En Mudances Flippers som una empresa de mudances que comptem amb una certificació de...

0

06/10/2017

Mudança internacional...

Un cop presa la decisió d’emprendre la mudança internacional, no hi ha marxa...

0

14/07/2017

Mudances a Alcobendas,...

Alcobendas és un municipi d’Espanya pertanyent a la Comunitat de Madrid a 15 km al...

0

07/07/2017

Mudança a Barcelona

Barcelona s’ha convertit en lloc de destí preferit per a professionals liberals,...

0

16/06/2017

Mudances a Estats Units

Estats Units  és un país constituït en república federal constitucional. Està...

0

Leave a Comments

*